Przygotowania do WOŚP idą pełną parą, a w tym roku mamy dla Was prawdziwą ucztę pomagania i to dosłownie !!
Kulinarne smakołyki przygotowane przez Uczestników programów kulinarnych Master Chef Polska i Top Chef Polska – funpage z całej Polski oraz kucharzy pod przewodnictwem Szefa Kuchni Dariusza Barygi i zwyciężczyni Polskiej edycji Master Chef Polska – Oli Juszkiewicz
W giżyckiej Ekomarinie będą na Was czekać pyszne mazurskie zupy
-> zupa rybna,
-> karmuszka ,
-> a także krem z białych pieczonych warzyw
dodatkowo w środku zimy czeka nas charytatywny grill
A to wszystko pod czujnym okiem i gorącym sercem najlepszych pasjonatów kulinarnych w kraju:
Dariusz Baryga
Ola Juszkiewicz
Joanna Mrozek
Janek Sowiński
Jacek Żydok
Kacper Sproski
Marysia Żebrowska
Dorota Pieniążek
Sandra Kotowicz
Jakub Reszka
Kamila Kamrowska
Katarzyna Rojek
Katarzyna Jezierska
Maciej Regulski
Magdalena Siedlecka
Rafał Fidyt
Magda Waś